NOT vzw Home
Onze organisatie
Onze activiteiten
Grenzen verleggen
Nijlense Bierbeurs
Kinderspeeldag
Fiets je rond
Bekijk onze
FOTO ALBUMS
Contact
Log in leden
Ons idee is om mensen op een "Bierbeurs" te confronteren met de verschillende karakters die schuil gaan achter biersoorten uit de verschillende hoeken van ons land. Hoe smaken uit de verschillende gewesten, samen met tradities van brouwen, komen tot een gemeenschappelijk doel : het degusteren van een biertje waarin we het karakter van de streek proeven.
Als de bezoekers een wandeling maken doorheen onze bierbeurs leren ze de verschillende streken kennen met hun typisch karakter, maar ook het vaststellen van de verschillende smaakuitdagingen moet hier een meerwaarde vormen. Een andere manier om mensen samen te brengen op een activiteit die tot doel heeft de verscheidenheid onder de mensen te leren ontdekken, maar vooral ook leren appreciëren.
Ook de “Kinderspeeldag” staat mee op ons programma. Een 2-jaarlijkse activiteit die we de 2de zondag van september organiseren. Bedoeling is dat we het Kerkplein volstouwen met allerlei springkastelen (van klein tot heel groot), en hiermee onze kinderen verwennen. Tevens vergasten we onze jonge bezoekers op een fritje en een frisdrank. En dit alles aan de ongelooflijke prijs van € 1 !!!!
Zo organiseerden we in het verleden "Grenzen verleggen", een activiteit met een multicultureel karakter waar mensen op een ontspannende manier andere culturen leerden kennen. Deze verkennende uitdaging had zowel een culturele als een culinaire waarde.
Nieuw vanaf 2011 is ons zomer-initiatief “Fiets je rond”.  Voor deze sportief – culinaireactie kan je in een 9-tal Nijlense tavernes terecht voor een heerlijk gerecht naar keuze aan een voordelige korting van 20% op de normale verkoopprijs. Hiervoor koop je een boekje met 9 kortingbonnen, eentje voor elke deelnemende zaak. Zo'n boekje kost amper 5 euro. Op die manier kan je je aankoop reeds recupereren bij je eerste bezoek aan één van de deelnemende horeca-zaken: Bargli, Tendelhof in Kessel, Stefs, Shri Tai, Slappe Uier, Molenhuis,Wanneshof in Nijlen, Zoete Inval, 't Soete Huys in Bevel. Je Fiets-je-rond-boekje koop je bij deze brasseries.

Bierbeurs Nijlen 2012

Adobe Flash Player ophalen